Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z prostą stroną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona typu csgojackpot nie jest wcale prosta do zrobienia, a już na pewno nie zrobisz jej na silniku typu wordpress. Radził bym poszukać dobrego programisty.

Trudna raczej też nie jest, zrobienie tła, paska i "guzika" zajmuje mniej niż 5 minut. Autor nie wspomniał co chce dalej.  :D

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

W skrócie, w jakim programie czy gdzie mogę zrobić prostą stronę (białe tło, menu nawigacji na górze, logo + guzik logowania przez steam), jeśli ktoś byłby zainteresowany zrobieniem tego chętnie zapłacę (PW)

No nie wiem ja bym radził użyć HTML i CSS ewentualnie jeszcze JS zależy czy potrzeba. 

Potrzebuję zrobić stroną podobną do tej https://csgojackpot.com/ (kilka zakładek tj.home, about, fax czyli tak jak na tej stronce) + logowanie przez steama (to bym raczej umiał zrobić)

Skoro umiesz zrobić logowanie przez steam, a nie umiesz zrobić prostego layoutu strony, to nie wiem co ty chcesz osiągnąć i czy to co piszesz to prawda czy tylko tak ci się wydaje. 

Jak nie znasz HTML, CSS, PHP, js to bez programisty takiej strony nie zrobisz. 

Ale podsumowując skoro zadajesz takie pytania, to znaczy że nie masz takiej wiedzy by taką stronę stworzyć. Jeśli Ci zależy to wynajmij kogoś kto Ci to zrobi (oczywiście za opłatą)

Cześć...

Opublikowano

Może inaczej spytam ,jest taki CMS w którym dam rade to zrobić ? Żeby żadnego dodawania komentarzy nie było itd

@James1919 spytałem o jakiś program a ty mi odpowiadasz żebym to zrobił w html..., nie pytam o języki tylko jakiś program prosty w którym zrobię prostą stronę - logo, menu nawgiacji na kilka guzików i guzik logowania przez steam - nic więcej

Jakby do wszystkiego był program to nie miałoby to sensu.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngretik33

Może inaczej spytam ,jest taki CMS w którym dam rade to zrobić ? Żeby żadnego dodawania komentarzy nie było itd

@James1919 spytałem o jakiś program a ty mi odpowiadasz żebym to zrobił w html..., nie pytam o języki tylko jakiś program prosty w którym zrobię prostą stronę - logo, menu nawgiacji na kilka guzików i guzik logowania przez steam - nic więcej

Aaa... no dobrze. Tak więc potrzebujesz: 

Do stworzenia grafiki (loga itp)

Pewnie się tego nikt nie spodziewa ale...

Photoshop lub GIMP

Są co prawda programy które tworzą np. buttony, ale używając tego twoja strona będzie wyglądała jak brudna ścierka. 

Do edycji kodu, bo może ci się to przyda: 

Brackets + Emmet (dodatek) (free)

Notepad ++ (free)

Sublimie Text 2 (niby trzeba kupić żeby używać ale podobno niekoniecznie)

Co do CMS, to czego oczekujesz? Bo dodawanie komentarzy to można i w wordpressie zablokować. Wątpię by był taki CMS który będzie nadawał się do zrobienia takiej strony!

Cześć...

Opublikowano

­Przede wszystkim trzeba mieć ustawione meta tagi takie jak keywords oraz description.

A to co pojawi się na stronie w google zależy od tego jaki element strony był ostatnio odwiedzany/najczęściej odwiedzany (największa liczba wizyt) bo wtedy robot google się tym zainteresuje i wrzuci na swoją główną. W Twoim przypadku widzę, że nie masz w ogóle zastosowanych tytułów podstron i ich opisu lub ich zawartość nie jest często odwiedzana.

Opublikowano

­Przede wszystkim trzeba mieć ustawione meta tagi takie jak keywords oraz description.

A to co pojawi się na stronie w google zależy od tego jaki element strony był ostatnio odwiedzany/najczęściej odwiedzany (największa liczba wizyt) bo wtedy robot google się tym zainteresuje i wrzuci na swoją główną. W Twoim przypadku widzę, że nie masz w ogóle zastosowanych tytułów podstron i ich opisu lub ich zawartość nie jest często odwiedzana.

meta keywords podobno juz nie dziala dla google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...